Betalen en verzenden

Hoe werkt het?

Betalen

Wil je een artikel bestellen en direct betalen zodat het zo snel mogelijk bezorgd wordt?
Kies dan voor iDeal: vertrouwd, veilig en gemakkelijk online je aankopen afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethoden van je eigen bank. Als internetbankierder kan je direct gebruik maken van iDeal zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden. Voor deze online-betaling worden geen extra kosten berekend.  Kijk voor meer informatie op http://www.ideal.nl

Je kunt uiteraard ook het totaalbedrag zelf overmaken op onze rekening. Zodra het geld ontvangen is, wordt de bestelling verstuurd.
Ons rekeningnummer is:

NL22ABNA056.75.07.297
t.n.v. Kleine Reus
v.o.f. te Maassluis.

Je kunt de artikelen ook onder rembours laten bezorgen. De bezorgkosten zijn dan € 20,00

Als je een artikel wilt bestellen en zelf wilt ophalen in de winkel, kan dat natuurlijk ook. Je hoeft dan geen bezorgkosten te betalen. Wij reserveren het artikelen 3 dagen voor je. Mocht je het later af willen halen, betaal dan vooraf.

Het kan voorkomen dat je bestelling buiten de marges van gewicht en afmeting valt voor een reguliere verzending. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Mocht een artikel door omstandigheden toch niet leverbaar zijn, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Verzenden

Wij doen ons best om je bestelling zo snel mogelijk te verwerken. Je bestelling wordt verzonden via PostNL. Er wordt bezorgd op maandag tot en met zaterdag. Vanaf € 50,= wordt je bestelling gratis bezorgd, daaronder betaal je  € 5,= bezorgkosten. Wij streven ernaar je bestelling binnen 2-3 werkdagen te leveren.
Je kunt je bestelling laten bezorgen op je eigen adres. Is het een cadeau en wil je het rechtstreeks naar de ‘gelukkige’ laten versturen? Vul dan een ander afleveradres in en schrijf een persoonlijke boodschap  in het vakje : “opmerkingen”.  Wij pakken het cadeau dan feestelijk in en drukken de tekst af op een leuke kaart.

Retourneren

Wij hebben je bestelling met veel zorg en aandacht voor je ingepakt en hopen natuurlijk dat je er blij mee bent.  Had je toch andere verwachtingen van het artikel of is er iets niet in orde, dan is retourneren geen probleem.
Meld je retourzending vooraf aan bij retouren@kleinereus.nl en vermeld daarin je naam, woonplaats, ordernummer en reden van retour. Vergeet ook je bankrekeningnummer en de daarbij behorende naam niet, dan storten wij het geld binnen 5 dagen na verwerking van je retourzending terug op je rekening. De verzendkosten zijn voor rekening van de koper en worden dus niet teruggestort.
Stuur het artikel ,voorzien van de originele verpakking,  binnen 7 dagen na ontvangst, voldoende gefrankeerd retour naar het onderstaande adres:

Kleine Reus
Afd. Retouren o.v.v. ordernummer xxx
Dr.Kuyperkade 19-20
3142 GC Maassluis