Tijd voor nieuwe plannen!   Vacature voor Kleine Reus

Na bijna 20 jaar met heel veel plezier speelgoedwinkel Kleine Reus te hebben opgezet en tot een succes te hebben gemaakt, zijn wij toe aan een nieuwe uitdaging.

We gaan onze winkel verbouwen en het rechtergedeelte van onze winkel ombouwen tot aparte winkel. Begin oktober willen we daar starten met onze nieuwe koffie- en theewinkel. We zullen daar meer dan 100 soorten losse thee, heerlijke koffie van Mocca d'Or, chocola & bonbons, servies van Bunzlau en snoep gaan verkopen. Iets heel anders dus en we hebben heel veel zin om ons in deze nieuwe branche te gaan verdiepen.

Vanaf oktober zal Mirte verder gaan met Kleine Reus, daar zijn we heel blij mee! Mirte is nog op zoek naar een enthousiaste medewerker. Zou dat iets voor jou kunnen zijn? Scroll dan even verder, onder dit bericht vind je de vacaturetekst.

De winkel is nog open t/m 21 september. De komende weken hebben we een tijdelijke uitverkoopperiode.

Heel veel artikelen met kortingen tot wel 70% en alle niet afgesprijsde artikelen hebben een korting van 10%!

Dit is in de webshop helaas niet allemaal aangepast, in de winkel wel.

Heb je nog cadeaubonnen of (bijna) volle klantenkaarten? Die kun je tot 21 september bij ons inleveren.

Vrolijke groet,

Cora & Nicolette


Enthousiaste verkoopmedewerker gezocht!

Word jij blij van kwalitatief mooi en duurzaam speelgoed? Ben jij klaar voor het bezorgen van de ultieme klantbeleving en weet jij als verkoopmedewerker precies wat de klant nodig heeft? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wat je doet:

Wie wil er nou niet werken in een speelgoedwinkel? Als verkoopmedewerker bij Kleine Reus maak jij klanten blij. Moeders, vaders, opa’s en oma’s met vrolijke (klein)kinderen, daar wordt je toch blij van. Door jouw ruime kennis van speelgoed geef je een passend advies en verleen jij de allerbeste service aan de klant. Je verdiept je in de behoefte van de klant en daardoor weet jij altijd een passend product te verkopen. Als verkoopmedewerker neem je deel aan alle aspecten binnen het verkoopproces. Je staat klanten te woord, bedient de kassa, stelt het magazijn op orde, je ontvangt en verwerkt nieuwe producten, helpt mee met het in- en uitpakken van bestellingen en je zorgt dat de winkel er altijd spik en span uit ziet. Er is altijd wel wat te doen en daardoor is een dag bij Kleine Reus nooit saai. Verkoopmedewerker bij Kleine Reus betekent een leuke commerciële baan waarbij je veel contact hebt met klanten en veel vrijheid voor eigen ideeën.

 

Wie jij bent:

-           

-          Je bent klantvriendelijk en behulpzaam

-          Je hebt overtuigingskracht en bent enthousiast

-          Je wil graag leren en jezelf ontwikkelen

-          Je hebt affiniteit met speelgoed

-          Je bent pro-actief en weet van aanpakken (bij het zien van kansen wacht jij niet af, maar neem je zelf het initiatief)

-          Je bent zorgvuldig en flexibel

-          Je spreekt goed Nederlands

-          Je bent 3 dagen per week beschikbaar (25 uur), waaronder ook op koopavond en in het weekend

-          Je woont bij voorkeur in Maassluis (of nabije omgeving)

 

Wat bieden wij jou?

-          Een prettige werksfeer

-          Goede arbeidsvoorwaarden

-          Ontwikkelings- en groeimogelijkheden

-          Veel vrijheid en verantwoordelijkheid

-          Ruimte voor eigen inbreng van ideeën

-          Een open bedrijfscultuur

-          Bijdrage aan een betere wereld

 

Over Kleine Reus

Kleine Reus is dé leukste speelgoedwinkel van de regio. Bij Kleine Reus staat werkplezier voorop. We maken van elke dag een feestje en dat is gelukkig niet zo moeilijk als je je tussen al het mooie speelgoed bevindt. Daarnaast proberen we zo veel mogelijk bij te dragen aan een betere wereld. Door het verkopen van kwalitatief en duurzaam speelgoed en gebruik te maken van milieuvriendelijke materialen.

Stuur je sollicitatie naar info@kleinereus.nl 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen!

KleineReus-nieuwsbrief.jpg