Corolle poppen

Corolle staat bekend om haar prachtige poppen en poppen accessories. Corolle is een merk afkomstig uit Frankrijk, de Loire streek. Deze streek doet wat sprookjesachtig aan, en dat zie je terug in de uitstraling van het poppenmerk Corolle . Op dezelfde plek als waar het bedrijf begon, worden vandaag de dag nog steeds de poppen en bijbehorende accessoires gemaakt.

 
 
Paul met 3 functies
€ 49,95
+
+
 
schoenen - kleding bebe 36 cm
€ 9,99
+
+
 
schoenen - kleding bebe 42 cm
€ 11,95
+
+
 
tuniek set bloem - kleding mademoiselle 42 cm
€ 19,95
+
+
 
Mon Bebe Classique Blondinette
€ 61,95
+
+
 
calin blauw
€ 39,95
+
+
 
roze jurk - kleding calin 30 cm
€ 19,95
+
+
 
verzorgingsset
€ 9,95
+
+
 
calin yang
€ 36,95
+
+
 
BALLERINA SET - kleding mademoiselle 36 cm
€ 21,50
+
+
 
pyama en slippers - kleding mademoiselle 36 cm
€ 21,00
+
+
 
poppenbed klein
€ 45,00
+
+
 
spijkerpak set - kleding calin
€ 21,95
+
+
 
DENIM OVERALL SET - kleding babypop 42 cm
€ 22,40
+
+
 
Baby Sling
€ 22,95
+
+
 
reiswieg couffin
€ 39,95
+
+
 
slaapzak
€ 23,00
+
+
 
actieprijs
notstock
poppenwagen blauw - showmodel
Van 89,99 voor 59,99
+
+
 
poppenbed en verschoningstafel
€ 51,95
+
+
 
LILA CHERIE - pop met functies
€ 74,95
+
+
 
notstock
Calin Cuddle
€ 32,95
+
+
shop powered by myShop.com

Corolle poppen: net echt!

Corolle besteedt veel aandacht aan het ontwerp en het materiaal waarmee poppen worden gemaakt. De huid van een Corolle pop voelt aan als een echt babyhuidje en heeft een heerlijke zachte vanille geur, iets waar de poppen bekend om staan. Corolle begrijpt dat kleine kinderen een emotionele band opbouwen met hun pop en ziet in dat het spelen van rollenspelen waarin baby’s een hoofdrol spelen, bijdraagt aan een positieve ontwikkeling van de fantasie van een kind. Het spelen met een pop is een blijvende herinnering voor het leven, en daar is Corolle zich heel bewust van.  

Corolle laat fantasie leven

Met poppen en accessoires van Corolle kan elke jonge moeder of vader zich uren lang uitleven. Voor elke leeftijdsfase bestaat een aparte collectie. Kleine Reus heeft een uitgebreid en gevarieerd assortiment van Corolle in haar winkel en webshop. Corolle poppen zijn duurzaam, van topkwaliteit en dus bestand tegen de vele knuffels, kusjes en valpartijen. Elk jaar weer brengt Corolle nieuwe poppen en accessoires uit, het merk blijft innoveren en producten ontwikkelen die inspelen op trends, behoeften van de kinderen en meegaan met de tijd.

Corolle bestellen?

Wanneer u een product bestelt in onze webshop krijgt u het binnen 2-3 werkdagen thuisgestuurd. U betaalt € 5,- verzendkosten voor bestellingen onder de € 75,-,. Voor bestellingen boven € 75 euro betaalt u geen verzendkosten.